dossier-hertoghe-epitalon-agag-telomere2Dossier Epithalon, Dr. Thierry Hertoghe :

Ik ontdekte Epithalon tijdens het lezen van de nieuwsbrief “Consultation Privée” in het Frans, van Doctor Hertoghe in december 2012. U kunt zich abonneren voor ongeveer 70 USD per jaar, via de website Santé Nature Innovation
(Eerst moet u zich abonneren op hun nieuwsbrief, alleen dan ontvangt u het aanbod voor het privé nieuwsbrief van Dr. Hertoghe)

ocytocine-consultation-dr-hertoghe

Het belangrijkste onderwerp van deze brief betrof het hormoon oxytocine, maar in de “Laatste” sectie, pagina’s 9 en 10, las ik tot mijn verbazing:

Telomerase activatoren zijn op de markt!

Geneeskunde ondergaat grote veranderingen en activatoren van telomerase spelen een strategische rol in de vooruitgang om het verouderingsproces om te keren. Ik neem zelf wat epitalon, een klein molecuul geproduceerd in onze pijnappelklier, een kleine klier achter en aan de basis van de hersenen die ook melatonine,het slaaphormoon, produceren.

De dagelijkse injectie van epithalon gedurende tien dagen om de zes maanden, aan ouderen, namelijk de oudere leden van de vooraanstaande Russische Academie van Wetenschappen, hebben velen van hen in staat gesteld hun langlevendheid te verhogen. De sterfte bij de participanten in deze groep werd verminderd met 30 tot 50% gedurende zeven jaar. Epithalon is alleen toegankelijk voor deskundigen en voor hen die daarvoor toestemming hebben gekregen van het Instituut voor Gerontologie van de Academie van Wetenschappen in Sint-Petersburg.

Drie jaar lang, sinds mijn 52ste, injecteerde ik mezelf, om de vier tot acht maanden, rond de ogen met hormonen, om mijn zicht te verbeteren. Hierdoor hoefde ik geen leesbril te dragen. De laatste dosis was meer dan een jaar geleden. Echter, vier maanden na de laatste injectie, voelde ik weer de dringende noodzaak om een sessie opnieuw uit te voeren omdat ik weer last van mijn presbyopie kreeg. Vanaf dat tijdstip begon ik mijn dagelijkse epithalon dosis, opgenomen in een preparaat gecombineerd met groeihormoon en andere hormooninjecties, in te nemen. Mijn gezichtsvermogen werd hersteld en is weer bijna perfect, in ieder geval genoeg om zonder bril een boek te lezen, zelfs in de schemering. Einde citaat.

Ik was blij met deze uitspraak, die sprak van een wetenschappelijke studie die een aanzienlijke toename (30 tot 50%) van de levensduur van de deelnemers, evenals de correctie van presbyopie met injecties, bewees!
Dus begon ik te zoeken naar beschikbare wetenschappelijke informatie over dit product waaraan effecten werden toegedicht die ik als wonderbaarlijk zou beschrijven!

Dit was het begin van mijn zoektocht naar dit fantastische product, wat resulteerde in deze website.

Hij spreekt ook van een ander product, de TA-65 …

Ik zal u zeker op de hoogte blijven houden. TA 65 (telomerase activator 65) is veel toegankelijker. Dit product wordt gewonnen uit de Astragalus (een kruid uit Azië) ingenomen als één of twee capsules per dag. Het is vrij duur: behandeling kost ongeveer 600 $ per maand (500 €). Daarnaast was het tot nu toe slechts in één belangrijke studie getest bij vrijwilligers en bij knaagdieren, maar ik heb een aantal getuigenissen van patiënten gekregen waaruit de gunstige effecten blijken. Einde citaat.

En ik heb veel informatie over TA-65 gevonden, maar het lijkt veel minder effectief dan Epithalon, en het is vooral erg duur, ten minste 600 US Dollars per maand voor een juiste dosering!

Ik heb eindelijk een leverancier gevonden die ook Epithalon aan particulieren verkoopt (zie de link in het menu), en ik ben sinds 3 januari 2013 begonnen, het in te nemen met direct merkbare effecten, vanaf de eerste dag! Zie testimonies.

Dr. Hertoghe is een vooraanstaande hormoon specialist, en hier is een fragment uit zijn websitewww.hertoghe.eu

“Dr. Thierry Hertoghe bedrijft actieve geneeskunde met patiënten. Hij publiceert boeken over hoe langer gezond te blijven en bepaalde problemen te behandelen door het corrigeren van hormonale tekortkomingen. Samen met zijn zus Theresa, is Hertoghe de vierde opeenvolgende generatie van artsen die met hormonale behandelingen werkt sinds 1892 (na Eugène – voormalig vicepresident van de Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België, Luc en Jacques Hertoghe – internist-endocrinoloog).

Dr. Thierry Hertoghe spreekt op tal van conferenties en congressen. Veel van deze gespecialiseerde bijeenkomsten worden mede door hem georganiseerd. Hij bekleedt functies in diverse nationale en internationale medische organisaties, gespecialiseerd in hormoontherapie en/of strijd tegen veroudering. Hij is voorzitter van de International Hormone Society (meer dan 2.500 artsen) en de World Society of Anti-Aging Medicine (meer dan 7000 artsen). ”

– Hij publiceerde verschillende boeken, sommige in het Frans, u vindt deze in de boekhandel of Amazon www.hertoghe.eu

– Hij is ook voorzitter van the World Society of Anti-Aging Medicine (WOSAAM).

– Video’s van zijn internationale congressen kunnen hier worden gekocht www.prolibraries.com

– Zijn Curriculum Vitae

– Hij publiceert een online magazine http://issuu.com/lifespan-magazine